sandbyvej 47, 4171 Glumsø

Overblik

ID: #1985
Pris: 6,000 DKK
Type: Konsortie
Kontrakt: Udlejes
Landsdel: Sjælland
Areal: 120ha

Dejlig jagt 10 min. Syd for Ringsted og 50 min fra København
Vi er et nyere jagtkonsortium der tilbyder en jagt i særklasse på 120 ha hvor de 45 er skov med 2 engelske volierer + 5 remisser med vandhuller. Jagten ligger under Sandbygaard gods som er et af Midtsjællands ikoniske godser. Vi råder endvidere over jagtstue, køkken og mulighed for overnatning.
Konsortiet består af 23 medlemmer, fordelt på A,B og C medlemmer
Vi søger jægeren med GOD moral og etik og om du er kvinde/mand, ung/gammel, eller ny-jæger er ikke det afgørende men gerne med hund men ikke noget krav. Det er derimod afgørende at du vægter jagtoplevelsen og kammeratskabet højt.
Der bliver tilsået ca.1-2 ha majs. Vi vurdere årligt behovet for antallet af udsætninger og fodring i vores vildtforvaltningsplan. I 2017 vil vi udsætte ca. 300 fasaner og ca 70 ænder.
Der er frijagt på duer, gæs og sortfugle samt sidst på sæsonen også på ænder. I udvalgte områder så dette ikke forstyrre vildtet der gerne skulle stå klar til fællesjagterne. For riffeljægerne er der i en begrænset periode frijagt på Rådyr samt mulighed for kron og då vildts jagt. Dette afhænger af vores årlige kvote der fastlægges i vores vildtforvaltningsplan.
Der bliver afholdt 6 fugle jagter, 1-2 agerhøns samt 1-2 kokke jagter i januar. Forplejning på hele jagtdagen incl. Swipstik er obligatorisk 150 kr.
Der er i øjeblikket flere pladser af både B og C- medlemmer
– B-medlemmer (fugl, begrænset riffel plads og gæsteplads på 3 fuglejagter) til kr. 10.000,- årligt
– C-medlemmer (Fugl, uden gæsteplads) til kr. 6.000,- årligt
Nye konsortiemedlemmer betaler et indmeldelses gebyr på DKK 1.000.
Skulle dette have din interesse og vil vide noget mere er du meget velkommen til at kontakte Jan på 81546530 el. Brian på 40573718
Se billeder mm. På http://bolehave.simplesite.com

På jagten findes der:

  • Agerjord
  • Jagthytte
  • Jagtstige
  • Levende hegn
  • Remiser
  • Skov

Kort

Skriv et svar