, , , , , Posted by on

Dejlig jagt 10 min. Syd for Ringsted og 50 min fra København

Vi tilbyder en jagt i særklasse på 120 ha hvor de 45 er skov med 2 engelske volierer + 5 remisser med vandhuller. Jagten ligger under Sandbygaard gods som er et af Midtsjællands ikoniske godser. Vi råder endvidere over jagtstue, køkken og mulighed for overnatning.

Konsortiet består af 19medlemmer, fordelt på A,B og C medlemmer

Vi søger jægeren med GOD moral og etik og om du er kvinde/mand, ung/gammel, eller ny-jæger er ikke det afgørende men gerne med hund men ikke noget krav. Det er derimod afgørende at du vægter jagtoplevelsen og kammeratskabet højt.

Der bliver tilsået ca.1ha majs. Vi vurdere årligt behovet for antallet af udsætninger og fodring i vores vildtforvaltningsplan. I 2017 har vi udsat 300 fasaner og 40 ænder.

Der er frijagt på agerhøns, duer, gæs og sortfugle samt sidst på sæsonen også på ænder. I udvalgte områder så dette ikke forstyrre vildtet der gerne skulle stå klar til fællesjagterne. For riffeljægerne er der frijagt på Rådyr samt mulighed for kron og då vildts jagt. Dette afhænger af vores årlige kvote der fastlægges i vores vildtforvaltningsplan.

Der bliver afholdt 5 fugle jagter, 1-2 agerhøns samt 1-2 kokke jagter i januar. Forplejning på hele jagtdagen incl. Swipstik er obligatorisk 150 kr.

Der er i øjeblikket flere pladser af både B og C- medlemmer

  • B-medlemmer (fugl, riffel plads og gæsteplads på fuglejagter) til kr. 14.420,- årligt
  • C-medlemmer (Fugl, gæsteplads på 3 fuglejagter) til kr. 8.240,- årligt

Nye konsortiemedlemmer betaler et indmeldelses gebyr på DKK 1.000.

Skulle dette have din interesse og vil vide noget mere er du meget velkommen til at kontakte Birger på 29487136

Se billeder mm. På http://bolehave.simplesite.com

Skriv et svar