Posted by on

Konsortieplads Vestsjælland/Stigs Bjergby

Vores revir er blevet større og derfor søger vi nye medlemmer. Så vi i alt bliver 12 medlemmer
Jagten består af 3 markområder med hver ca. 6-800 meter imellem med et samlet areal på ca. 225 ha.. Der er i alt 10 remisser af varierende størrelse, samt ca. 1500 m læhegn. I den ene remisse er der desuden en voliere til udsætning af fasaner. Der vil blive etableret vildtagre, sandsynligvis med majs og måske jordskokker. Der fodres i en del af remisserne.
Vi regner med at udsætte i alt ca. 100 fasaner og ænder.
Der kommer til at være 12 – 15 stiger/tårne fordelt over området.
I området findes der: Råvildt, hare, fasaner, agerhøns, ænder, snepper, duer, gæs og ind imellem er der set kron- og dåvildt.
Der må skydes en sommerbuk og 2 efterårsdyr. Ud over dette vil der være frijagt på duer og gæs. Desuden vil der blive arrangeret 6-8 fællesjagter.
Vi har et rum i en længe af godset hvor vi mødes til morgenmad inden fællesjagterne.
Man skal påregne 2-3 arbejdsdage i løbet af året til plantning/udtynding/udvidelse af remisserne m.m.
Da vi gerne vil hjælpe nyjægere hurtigt i gang vil disse samt enkelte hundefolk blive prioriteret MEN det skal endelig ikke afholde nogen fra at søge. Det være sig ung/gammel/mand/kvinde osv…..
Der vil være fælles rundvisning søndag d. 18/3 kl 17.
Pris: kr. 8000,- + kr. 1500 i indskud.

Posted by on

Dagsjagter i den nordjyske natur.

Vi afholder jagt her i Vrangbæk, har du lyst til at komme på jagt i skøn nordjysk natur. Det drejer sig om 100 ha god jagt i blandet skov og landbrugsjord, i kopieret terræn. Der er forskellige størrelser skove, mange remisser som dyrene elsker at opholde sig i. Der befinder sig i området en god og sund bestand af råvildt, harer, fasaner ræve osv. Vi starter kl. 09.00 med rundstykker og kaffe, og vi afslutter med smørrebrød og en øl. Jagten afholdes fra en jagthytte og der benyttes en Jagtvogn mellem såterne. Alt jagtbart vildt må skydes.

Hvis du kunne tænke dig at være med på en af de kommende datoer, så giv os et kald på mobil, eller send en sms til Mads på 51 31 85 90. Kan der samles 10 mand, kan der arrangeres en buejagt.

For en god dag i de nordjyske bakker, inklusive Rundstykker og smørrebrød. 500kr. Nedlagt råvildt kan købes for 500kr. Harer, fasaner osv. Tilfalder skytten.

 

Datoer for jagt.

28/10-2017

11/11-2017

25/11-2017

09/12-2017

28/12-2017

21/01-2017

Adressen er Ravntoftvej 4

9900 Frederikshavn

Posted by on

Jagtudlejes – Find din jagt her!

Jagtudlejes.dk er en helt NY og gratis service til alle danske jægere og lodsejere, som ønsker et solidt overblik over jagt muligheder i Europa.

Målet med websitet er at opfylde to enkle behov:

  • Jægere skal let kunne finde en ny jagt
  • Lodsejere skal let kunne leje deres areal ud til jagt

Platformen er fuldautomatisk! ALLE kan oprette en jagt, og interesserede jægere, tager DIREKTE kontakte til lodsejer. Alle der lejer ud for eget login, og kan til en hver tid selv tage annonce ned eller oprette en ny

Det 100% gratis for alle at oprette annoncer, der er ingen binding eller abonnement, og vi yder dag-til-dag support efter behov, helt uden omkostninger

Jagtudlejes.dk dækker hele Europa, nye områder tilføjes automatisk i takt med at udbud og efterspørgelse stiger i Eks.  Sverige, Norge og Finland, derfor kan man  som jagtrejsearrangør sagtens oprette jagter i Polen, eller Tyskland.

Vi giver dig et overblik over alle typer af jagt:

Kommende tiltag: En ny app er lige på trapperne, så det bliver endnu lettere at se nye jagtområder så snart de er online, og lodsejere kan oprette nye områder med detaljerede kort og oplysning.

For du opretter en jagt til udlejning vil det være en klar fordel, hvis du både har billeder klar, det vil fremhæve annoncen, og få jagten til at fremstå mere indbydende.  Man kan læse meget mere om oprettelse af annoncer på: https://jagtudlejes.dk/register/

Vi hjælper dig hvis der opstår spørgsmål. Vi yder support på dag-til-dag basis. Benyt kontakt formularen på siden, eller skriv til: jagtudlejes@gmail.com

Posted by on

Den gode jagt

Før du kaster dig ud i at leje en ny jagt, er der flere ting som du skal overveje, for at sikre at den nye jagt også bliver den gode jagt, der vil give dig oplevelser som huskes i mange år.

Hvor langt væk ligger jagten?

Det kan sagtens være at du får rigtig mange hektar god jagt på Lolland, men er det realistisk at leje en jagt, som det tager 2 timer at nu frem til, hvis du eksempelvis bor i Nordsjælland? Forestill dig bukkejagt, hvor jagten starter omkring klokken 05:30 når det er lysets. Et godt råd er at vælge en jagt som ligger inden for maximum en times kørsel, det giver frihed i forhold til resten af familien

Hvor mange skal i være om jagten?

Er den nye jagt blot en en-mands jagt eller planlægger i at være flere? Der er helt klare fordele ved at være flere, når der eksempelvis skal være arbejdsdag. Udover det er hyggeligt, så kræver det efter flere jægere at drive et stykke af. Måske har du ikke selv hund, og al hagl jagt på land kræver man medbringer en apporterende hund.

Hvis det er en lille riffel jagt, giver det måske ikke mening at være flere. Det vil give færre jagt dage, hvis jegten ikke er stor nok til at der kan placeres to skytter, uden at gå på kompromis med sikkerheden.

Hvilken jagtform? 

Har du ikke riffeltegn, giver det måske ikke mening at leje en jagt hvor det primært er klovbærende vildt som er på stykket. Det er ikke nemt at lokke fugle vildt til.

Hvordan har jagttrykket været historisk?

Jagt er en dyr hobby, især hvis du gerne vil have jagt på Sjælland, og især Nordsjælland tæt på København, hvor hektar prisen sagtens kan komme op på over 1.000 DKK /ha. Det betyder at få har råd til at leje jagten, og dem som har, har måske været mange om at gå på eksempelvis bukkejagt. Det betyder at jagttrykket har været rigtig højt og i værste fald er “alt blevet skudt”, da alle skulle have noget på tasken.

Hvis du overvejer disse få ting, vil det med garanti gøre dit valg af jagt mere kvalificeret og chancen for at du brænder dine penge af på en dårlig jagt er væsentligt mindre